Lisa Aleven blijft sterk spelen Afdrukken
woensdag 29 april 2009
Voor de derde achtereenvolgende keer wist de thuisspelende Lisa haar partij te winnen. Tegen Erica Boerefijn boekte ze eerst schijfwinst door een combinatie met slagkeus. Even later liep haar tegenstander in een mooi opgezette valstrik. Ondanks haar goede start is Lisa nog niet 'los' van haar concurrenten.

Tessa Aleven kon haar zus niet helpen. Tegen Michelle de Jong liep ze in een eenvoudig zetje. Michelle staat in de ranglijst slechts één punt achter Lisa. In de volgende ronde moeten Lisa en Michelle onderling uitmaken wie de sterkste is.


Ook Mara Langeveld en Gerlinda Schaafsma zijn nog niet uitgeschakeld. Zij wonnen hun partijen tegen Mariska Veer en Stella van Buuren. Mariska had mooi kunnen winnen, maar zag dat niet. Nu kon Mara met een slagzetje doorbreken naar dam. Gerlinda won door een 2 om 3-combinatie.
Leonie Wessels boekte in een partij met wederzijds enkele fouten tegen Caroline Schep haar eerste overwinning, terwijl welpenkampioene Melanie Voskuil tegen Larissa Schimmel voor de derde achtereenvolgende keer remise haalde. Melanie won weliswaar een schijf, maar kon de buit niet binnenhalen.
 
https://
https://

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen