Welkom bij ONS Afdrukken
Welkom bij ONS Dubbel NK Jeugd 2009!

Hoewel dat op het eerste gezicht een beetje arrogant lijkt, mogen wij dat toch met recht zeggen. ONS is namelijk sinds september vorig jaar de nieuwe naam van een accountants- en belastingadvies organisatie die u voorheen kende als JeurissenJanssen. De regelmatige bezoeker van dit toernooi weet dan ook dat wij hier nu al weer enige jaren sponsor van zijn. Het is daarmee gevoelsmatig ook een beetje 'ons' (maar nu met kleine letters) toernooi geworden. En daar zijn we maar wat trots op met zijn allen.

Wie de naam ONS hoort, denkt niet direct aan een accountants- en belastingadvieskantoor. De naam wordt geassocieerd met begrippen als 'samen' of  'voor elkaar'. Met deze naam wilden we dan ook het bijzondere karakter van ons bedrijf in de naam tot uitdrukking brengen. Kwaliteit leveren is een vanzelfsprekendheid, maar wij onderscheiden ons vooral van andere kantoren door de hechte en persoonlijke relatie die wij met onze klanten en binnen ons team hebben. Maatschappelijke betrokkenheid past daar zeer zeker bij, en dat willen wij bijvoorbeeld laten zien door activiteiten zoals dit toernooi 'mede mogelijk te maken'.

Als accountants- en belastingadvieskantoor is ONS met zijn huidige omvang een sterke speler in de regionale markt. Met zo’ n 60 werkzame personen, verdeeld over de 2 vestigingen in Huissen en Oosterbeek, is alle noodzakelijke kennis in huis om MKB ondernemers adequaat te kunnen bedienen. Een greep uit het standaard dienstenpakket: alle voorkomende belasting aangiften, het verzorgen van de loon- en salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van administraties kan prima door ONS worden verzorgd.

Maar ONS heeft ook meer specialistische werkzaamheden in huis. Fiscale advisering, estate planning en financiële planning, begeleiding van fusies, overnames en bedrijfsoverdracht, begeleiden van aanvragen tot (her)financiering, pensioenadvies en de (wettelijke) accountantscontrole van jaarrekeningen vallen in deze categorie. Het is in de huidige tijden ook goed om te weten dat ONS ook op het gebied van vaststelling van inkomens- en vermogensschade of faillissementsonderzoek geëquipeerd is.

Dat zijn allemaal zaken waar u wellicht op andere momenten mee te maken hebt, maar nu niet voor bent gekomen. De komende dagen zal Huissen in het teken staan van dammen! Wij wensen alle deelnemers, bezoekers en organisatie een fantastisch toernooi toe en hopen vooral dat u met zijn allen ongelofelijk veel plezier zult hebben.

Met hartelijke groet van ONS allemaal
 
Leonie Wessels Afdrukken


 Leonie Wessels
Leonie damt bij Witte van Moort Westerhaar. Dit is haar eerste finale pupillen. In 2007 speelde zij, en niet zonder succes, bij het NK welpen. Toen werd zij vierde. De nummers 1-3 boven haar spelen nu ook mee bij de pupillen meisjes. Een mooi moment om laten zien wat Leonie werkelijk waard is.
  
 
Melanie Voskuil Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Melanie Voskuil
Melanie damt net als Gerlinda en Larissa bij DES Lunteren. Vorig jaar werd zij Nederlandse Kampioen bij de welpen. Dit jaar gaat zij misschien haar titel prolongeren. Maar nu wil zij haar krachten meten aan de oudere meisjes uit proberen. Zij gaat zeker een rol van betekenis in deze finale spelen.
  
 
Mariska Veer Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Mariska Veer
Mariska komt uit Reeuwijk. Damvereniging Reeuwijk heeft een grote en goed functionerende jeugdafdeling. Daroom is het niet vreemd dat zij als de tweedejaars pupil, die als een van de weinige deelnemers nog niet eerder op landelijk niveau geacteerd heeft, direct een finaleplek gehaald heeft. Wij zullen ongetwijfeld nog meer van haar horen en zien.
  
 
Larissa Schimmel Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Larissa Schimmel
Larissa is al drie jaar lid van DES Lunteren in Gelderland. Zij speelde haar eerste finale vorig jaar en werd direct derde. Eigenlijk hoefde zij geen halve finales te spelen, maar dat deed zij toch. Zij is heel spontaan en levendig meisje. Ook is zij een van de kanshebbers op dit NK.
  
 
Caroline Schep Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Caroline Schep
Caroline is eerstejaars pupil en is ten tijde van het NK meisjes 11 jaar. Ze damt bij Jong en Oud Stolwijk, waar ze is begonnen met schooldammen een paar jaar geleden. Vorig jaar was ze nog welp en speelde mee met het NK meisjes voor welpen. Daar deed ze het erg goed door vierde te worden.
  
 
Gerlinda Schaafsma Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


Gerlinda Schaafsma
Gerlinda damt net als Larissa bij DES Lunteren uit Gelderland. Ze werd twee keer achterelkaar 1e bij het welpenkampioenschap meisjes. Vorig jaar lukte haar net niet om podium te halen. Zij werd vierde. Dit jaar zal zij alles te doen om met een beker naar huis te gaan. Naast het dammen is Gerlinda een enthousiast paardrijdster.
  
 
Mara Langeveld Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Mara Langeveld
Mara speelt al drie jaar bij WSDV Wageningen uit Gelderland. Vorig jaar werd zij negende. Samen met drie anderen jeugdspelers uit WSDV werd zij uitgeroepen tot jeugdploeg van het jaar 2008 van Wageningen. Dit jaar gaan ze het zeker beter doen, als zij haar zenuwen onder controle krijgt.
  
 
Michelle de Jong Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Michelle de Jong
Michelle is eerstejaars pupil. Zij komt uit Hoogblokland.  Zij plaatste zich met gemak voor deze finale. Michelle is ervaren speelster. Zij heeft al twee EK's achter de rug. Zij zal er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Een goede start heeft zij al gemaakt door de derde plaats in haar halve finale-groep . Tot en met de laatste ronde was Michelle volop in de race om die HF-groep te winnen.
  
 
Stella van Buuren Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Stella van Buuren
Stella is lid van Damclub IJmuiden (DCIJ).  Dit jaar probeerde Stella voor het eerst zich voor het NK te plaatsen. Zij eindigde derde in haar groep. Niet slecht voor een debutante. Ze zal zeker van zich afbijten in deze finale.
  
 
Erica Boerefijn Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Erica Boerefijn
Erica is al drie jaar lid van Jong en Oud Stolwijk uit Midden-Holland. Voor Erica is dit de tweede finale. Vorig jaar werd zij negende met 4 punten. Dit jaar wil ze ongetwijfeld beter scoren. Verder houdt Erica van een mooi partijtje volleybal.
  
 
Tessa Aleven Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Tessa Aleven
Tessa is het derde zusje uit de bekende damfamilie Aleven. Zij is net als Lisa lid van Damvereniging VBI. Zij is nog welp. In 2008 eindigde zij op de tweede plaats bij het NK welpen en deed mee in Polen tijdens de Europese kampioenschappen. Met een thuiswedstrijd wil Tessa zeker laat zien wat zij kan.
  
 
Lisa Aleven Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Lisa Aleven
Lisa is tweedejaars pupil. Zij damt bij Damvereniging VBI. Vorig jaar plaatste zij zich niet voor het NK pupillen meisjes en deed daroom mee bij de jongens. Lisa is een ervaren deelneemster. Twee jaar geleden werd zij tweede bij NK welpen en deel mee aan het EK in Sint-Petersburg ( Rusland).  Hoewel ze voor de eerste keer meedoet aan het NK pupillen, behoort Lisa zeker tot een van de kanshebbers in dit toernooi. Misschien treed ze in sporen van haar oudere zus Lotte, die drie keer achter elkaar Nederlandse kampioen pupillen is geweest.
  
 
Alex Ketelaars Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Alex Ketelaars
Alex speelt zijn tweede finale. Vorig jaar schitterde hij als eerstejaars met ondermeer een sensationele overwinning in de slotronde op Gilles Yeung. Hij eindigt op een formidabele derde plek en is daarmee automatisch geplaatst voor dit toernooi. Ongetwijfeld wil hij deze prestatie dit jaar op zijn minst evenaren. Eerder dit jaar verovert hij de sneldamtitel in Utrecht. Ook in zijn welpentijd behoorde Alex tot de nationale top. Zo werd hij in 2007 derde op het NK en behaalde vervolgens een negende plaats op het Europees kampioenschap.
  
 
Stan Brink Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Stan Brink
De keuzeplaats voor de finale is toegewezen aan Stan. In de halve finalegroep Dordrecht scoort hij evenveel punten als Adriaan Molendijk en Thomas van der Klis, maar door een lager WP wordt hij naar de vijfde plaats verwezen. Eerder dit jaar wordt hij tweede in het Noord-Hollands kampioenschap en verovert bij het sneldammen na een spannende barrage de provinciale titel. Stan debuteert als derdejaars in dit toernooi.
  
 
Marvin Schaaf Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Marvin Schaaf
Evenals Justin Simon is Marvin lid van de Arnhemse damvereniging CTD. In het Gelders kampioenschap komt hij dit jaar niet verder dan een 18e plaats. Doordat een aantal meisjes zich terugtrekt, mag hij meedoen aan de halve finale. In de groep Culemborg verrast hij vriend en vijand door zich te plaatsen voor deze finale. Marvin scoort evenals Mark Looman 9 punten, maar wordt door een lager WP naar de vierde plaats verwezen.
  
 
Mark Looman Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Mark Looman
Als derdejaars pupil pakt Mark zijn laatste kans om deze finale te spelen. Via een zesde plaats in het Gelders kampioenschap plaatst hij zich voor de halve finale. In Culemborg speelt hij een uitstekend toernooi en weet een keurige derde plaats te bemachtigen. Vorig jaar moest hij in de halve finale nog genoegen nemen met een twaalfde plek. Met Jannes Kromhout en Jan Groenendijk is Mark de derde speler van WSDV Wageningen die deelneemt aan deze eindstrijd.
  
 
Jan van der Star Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Jan van der Star
Jan krijgt een finaleplaats toegewezen na de afzegging van Dennis Bos. Hiermee is hij de derde finalist afkomstig uit Overijssel. In de halve finalegroep Drachten valt hij na een dramatische laatste ronde juist buiten de boot met een vijfde plaats. Jan boekte dit jaar zijn grootste succes met het veroveren van de provinciale sneldamtitel.
  
 
Martijn van IJzendoorn Afdrukken
vrijdag 24 april 2009

 

 Martijn van IJzendoorn
Dit wordt al de derde finale voor Martijn. Als welp speelt hij in 2007 een prachtig toernooi en eindigt als vierde. Hij wordt in dat jaar ook Europees kampioen bij de welpen, zowel bij het sneldammen als in het reguliere toernooi. Vorig jaar stelde hij bij de pupillen teleur met een negende plaats tijdens het NK. Hij neemt revanche door het winnen van de sneldamtitel. De keuzeplaats die hem voor het EK wordt toegewezen maakt hij volledig waar. Hij eindigt op een mooie zesde plaats en bij het sneldammen wordt hij vierde. Dit jaar behaalt Martijn de finale door de groep Culemborg met een 100% score te winnen.
  

 

 
Justin Simon Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Justin Simon
Justin bezoekt met grote regelmaat jeugdwedstrijden en trainingen in Huissen. Vele ogen zullen daarom
op hem gericht zijn. Justin is tweedejaars debutant en heeft een zwaar voortraject afgelegd. Met een dertiende plaats in het Gelders kampioenschap weet hij zich juist te plaatsen voor de halve finale. In Roermond moet hij met Ivar Jansen en Mitchel Mensinga de strijd aanbinden om de vierde plaats. Het WP spreekt duidelijke taal en geeft Justin toegang tot de finale.
  
 
Sander van den Broek Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Sander van den Broek
In zijn derde pupillenjaar lukt het Sander tot deze finale door te dringen. In de groep Roermond eindigt hij op een mooie ongedeelde derde plaats. Bij eerdere pogingen strandde hij in de halve finale. Zo moest hij vorig jaar nog genoegen nemen met een achtste plaats. In Noord-Brabant heeft Sander al alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn grote broer Thijs.
  
 
Jitse Slump Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Jitse Slump
Jitse is de enige welp in het gezelschap. De provincie Limburg kan bijzonder trots zijn op dit talent. De welpenkampioen van Nederland weet zich moeiteloos te plaatsen voor de finale. In Roermond wordt hij fraai tweede. Dat doet hij door bijvoorbeeld poulewinnaar Jannes Kromhout een nederlaag toe te brengen. Vorig jaar werd hij tweede bij het sneldamkampioenschap voor de welpen. En op het Europees kampioenschap eindigde Jitse op een mooie zevende plaats.
  
 
Jannes Kromhout Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Jannes Kromhout
Als welp heeft Jannes al grote successen geboekt. Naast twee nationale sneldamtitels bereikt hij bij het EK in 2007 een fraaie vijfde plek. En bij het sneldammen ging het nog beter met een vierde plaats. In dat jaar speelde Jannes ook zijn eerste NK pupillen en werd toen tiende. Vorig jaar speelde hij een bescheiden rol en kwam niet verder dan een elfde plaats. Bij het sneldamtoernooi is hij in betere vorm en verovert de tweede plek. Dit jaar wordt hij tweede in het Gelders kampioenschap. Hij bereikt deze finale door de groep in Roermond met 12 punten te winnen.
  
 
Thomas van der Klis Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Thomas van der Klis
Thomas is de jongste telg uit een echte damfamilie. Hij is derdejaars pupil en onbetwist de sterkste speler van de provincie Midden-Holland. Vorig jaar eindigde hij in de halve finale nog op een negende plaats. Dit jaar is hij in een fel gevecht verwikkeld om de laatste twee finaleplaatsen. Hij scoort in de groep Dordrecht evenveel punten als Adriaan Molendijk, Stan Brink en Pim Arts. Het WP moet uitkomst bieden en wijst Thomas als nummer vier aan.
  
 
Adriaan Molendijk Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Adriaan Molendijk
Adriaan is derdejaars pupil en de vertegenwoordiger van de provincie Zuid-Holland Zuid in deze finale. Ook vorig jaar was hij al van de partij. Hij speelde toen zeer verdienstelijk, maar moest toch genoegen nemen met een tiende plaats. Dit jaar doet hij wat van hem verwacht wordt. Hij plaatst zich door in Dordrecht op de derde plek te eindigen. Weliswaar scoren drie spelers evenveel punten, maar Adriaan heeft het hoogste WP.
  
 
Jan Groenendijk Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Jan Groenendijk
Als eerstejaars pupil speelt Jan al zijn tweede finale. Vorig jaar eindigde hij op een dertiende plaats. Dit jaar wordt hij zowel bij het sneldammen als in het reguliere toernooi kampioen van Gelderland. In de halve finalepoule Dordrecht eindigt hij vervolgens op de tweede plaats. Bij de welpen is zijn prestatielijst indrukwekkend. Tijdens het NK vorig jaar moet hij Jitse Slump nog voor zich dulden. Maar bij het sneldammen is Jan wel de beste. Het absolute hoogtepunt is vervolgens zijn kroning tot kampioen van Europa.
  
 
Rick Hartman Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Rick Hartman
Met Rick, Stan en Thimo vaardigt de provincie Noord-Holland dit toernooi drie spelers af. Al in zijn welpentijd boekte Rick aansprekende successen. Nu maakt hij als tweedejaars pupil zijn eerste optreden in de finale. Vorig jaar kwam hij in de halve finale net tekort en finishte op de zesde plaats. Dit jaar is hij in topvorm en laat hij van zich horen. Eerst verovert hij de provinciale titel. Daarna lukt het hem ook de halve finalegroep in Dordrecht op zijn naam te schrijven. Rick scoort 11 punten en blijft de nummer twee daarmee een punt voor.
  
 
Timo Kuipers Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Timo Kuipers
Naast Stan Brink is Timo de tweede speler van damvereniging SNA in deze finale. Timo speelt niet mee aan het kampioenschap van Noord-Holland, maar krijgt een keuzeplaats toegewezen voor de halve finale. Deze kans grijpt hij met beide handen aan. In Drachten speelt hij sterk en behaalt hij als tweedejaars een ticket voor de eindstrijd. Hij scoort evenveel punten als David Maduro, maar door een lager WP wordt Timo vierde.
  
 
David Maduro Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 David Maduro
Damvereniging Dronten heeft met David Maduro en Jan van der Star twee deelnemers. Als tweedejaars pupil debuteert David in deze finale. De sterke kampioen van Overijssel plaatst zich door in Drachten op de derde plaats te eindigen. Ook Timo Kuipers scoort negen punten, maar het WP van David is hoger. Zijn naam zal de komende jaren ongetwijfeld vaker worden gehoord.
  
 
Henri Beverdam Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Henri Beverdam
Henri is derdejaars pupil en één van de twaalf debutanten in dit toernooi. Hij maakt in familiekring kennis met het damspel en is nog maar kort lid van een damvereniging. Bij zijn eerste optreden weet hij direct tot deze finale door te dringen. In het Overijssels kampioenschap eindigt hij op de tweede plaats. In de halve finalegroep Drachten blijft hij ongeslagen en verovert weer een mooie tweede plek. Henri maakt met deze blitzcarrière duidelijk een bijzonder damtalent te zijn.
  
 
Wopke de Vries Afdrukken
vrijdag 24 april 2009


 Wopke de Vries
De welpenkampioen van 2006 speelt al zijn derde en laatste finale als pupil. In 2007 eindigde Wopke op een vijftiende plaats en vorig jaar werd hij zevende. Bij het sneldammen legde hij in dat jaar beslag op de zesde plaats. Dit jaar wint hij met groot vertoon van macht zijn halve finalegroep. In zijn woonplaats Drachten scoort hij maar liefst 13 punten uit 7 wedstrijden. Hij laat daarmee de nummer twee drie punten achter zich. Wopke is vast van plan dit jaar heel hoog te eindigen
  
 
Arbiters Afdrukken
Maandag 27 april
Cor Verdel
Francis Huijsen

Dinsdag 28 april
Cor Verdel
Francis Huijsen

Woensdag 29 april
Cor Verdel
Johan Haijtink

Donderdag 30 april
Cor Verdel
Johan Haijtink

Vrijdag 1 mei
Cor Verdel

Zaterdag 2 mei
Cor Verdel
Francis Huijsen
 
Wedstrijdbepalingen Afdrukken
1.
Het wedstrijdreglement van de KNDB is van toepassing.

2.
Het speeltempo is ca 90 minuten per speler per partij. De klok van de witspeler wordt op het aanvangsuur door de arbiter in werking gesteld. Er wordt gespeeld met digitale klokken volgens het Fischer systeem met 60 minuten + 30 sec per zet per speler per partij.
3.
Noteren is verplicht.
4.
De paringen worden vastgesteld volgens het Zwitsers systeem. In de finale pupillen algemeen worden 8 ronden gespeeld. In de finale pupillen meisjes worden 7 ronden gespeeld.
5.
De eindstand wordt bepaald volgens de regels van het Zwitsers systeem.
a.
het hoogste aantal wedstrijdpunten;
b.
het hoogste aantal weerstandspunten (de som van de scores van de tegenstanders);
c.
het hoogste aantal SB-punten
d.
Indien dan nog geen beslissing verkregen is, wordt er barrage gespeeld van 5 min + 5 sec per zet per speler per partij, via een enkelvoudige competitie, wanneer het meer dan 2 personen zijn. Indien het 2 personen betreft of, indien na een barrage met meerdere personen nog 2 personen gelijk geëindigd zijn, wordt een beslissing verkregen volgens het ‘sudden-death’ principe (dwz diegene die de eerste winstpartij boekt is de winnaar van de barrage). Barrages worden alleen gespeeld, wanneer er rechten aan zijn verbonden.

6.
Het EK vindt in Hijken (Nederland) plaats in de eerste week van augustus 2009.  Voor beide kampioenschappen geldt, dat er 3 deelnemers op kosten van de KNDB deelnemen.

NK Pupillen Algemeen 2009
De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor het EK pupillen. De CT geeft een keuzeplaats aan Jan Groenendijk (Europees welpenkampioen 2008), maar daarvoor moet hij bij de eerste zes eindigen in het eindklassement. Wordt Jan Groenendijk nr 1 of 2 of lukt het hem niet bij de eerste zes te eindigen, dan plaatst de nummer 3 in de eindrangschikking zich voor het EK.

NK Pupillen Meisjes 2009
De nummers 1,2 en 3 van het eindklassement plaatsen zich voor het EK. De CT maakt geen gebruik van de mogelijkheid een keuzeplaats aan te wijzen voor het EK jeugd 2009 bij het NK pupillen meisjes 2009.
Aangezien dit jaar het EK in Nederland plaatsvindt kan het zijn dat er meer dan 3 Nederlandse spelers kunnen deelnemen. Indien dat zo blijkt uit te pakken, zal de volgorde in de eindstand daartoe bepalend zijn na toepassing van bovenstaande regel met dien verstande dat eerst de organisatie het recht heeft eventueel een of enkele plaatsen in te vullen. De extra plaatsen worden niet door de KNDB vergoed en deze spelers zullen worden uitgenodigd op eigen kosten deel te nemen.

7.
Tijdens de ronden mag door de spelers onderling of met anderen, anders dan de arbiter of de wedstrijdleiding, niet worden gesproken.

8.
De arbiter ziet er op toe dat er in de wedstrijdzaal niet wordt gerookt of te luid gesproken. De wedstrijdtafels staan op tenminste twee meter van het publiek.

9.
De algehele wedstrijdleiding berust bij de Jeugdcoördinator KNDB.

10.
De arbiter stelt de uitslag van de partij vast en registreert en rapporteert de uitslag van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding. De definitieve uitslag van de wedstrijd wordt vastgesteld door de wedstrijdleiding.

11.
Eventueel voorkomende geschillen worden, na overleg met de betrokken arbiter, beslist door de wedstrijdleiding. Indien het geschil volgens artikel 59 van het spel en wedstrijdreglement van de KNDB daarvoor in aanmerking komt, kan tegen deze beslissing geprotesteerd worden bij de protestcommissie van de KNDB.
 
Programma Afdrukken
Maandag 27 april
11.30 uur - 12.00 uur
Aankomst van de spelers en ouders.
Gelegenheid tot kennismaken met de gastgezinnen.

12.00 uur - 13.15 uur
Praktische zaken voor spelers en ouders. Uitreiken speelschema's, informatie over nevenactiviteiten, spel- en wedstrijdreglement, gedragsregels.

13.15 uur - 13.45 uur
Opening door Joop Hendriksen, voorzitter van Damvereniging VBI.
Voorstellen van de spelers door Alex Mathijsen.

13.45 uur
Welkom door de heer Harry de Vries, burgemeester van de gemeente Lingewaard.

13.50 uur
Eerste zet door de heer Harry de Vries.

14.00 uur
Aanvang eerste ronde meisjes en algemeen.

Dinsdag 28 april
10.00 uur
Tweede ronde meisjes; tweede ronde algemeen.

14.00 uur
Derde ronde algemeen.

Woensdag 29 april
10.00 uur
Derde ronde meisjes; vierde ronde algemeen.

14.00 uur
Vierde ronde meisjes; vijfde ronde algemeen.

Donderdag 30 april
10.00 uur
Vijfde ronde meisjes; zesde ronde algemeen.

Vrijdag 1 mei
10.00 uur
Zesde ronde meisjes; zevende ronde algemeen.

Zaterdag 2 mei
10.00 uur
Zevende ronde meisjes; achtste ronde algemeen.

11.00 uur - 13.00 uur
Demonstraties door Johan Krajenbrink.

13.30 uur
Prijsuitreiking, huldiging en sluiting.

14.25 uur
Afsluiting met een drankje in de speelzaal.
 
Accommodatie Afdrukken
't Koelhuis
Koelhuisstraat 3
6861 NB Huissen
026-3252628


Grotere kaart weergeven
 
Organisatie Afdrukken
Toernooileiding
Jo Weijman, Vivaldistraat 26
6661 BX Elst, 0481-378409
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Medewerkers
Joop Hendriksen
Paul Visser

De toernooileiding is gedurende het toernooi te bereiken via het telefoonnummer van speelaccommodatie 't Koelhuis: 026-3252628.
 

Ons belastingadviseurs

KNDB

VBI

Agipa

DV Huissen